Fjällvägen gästar Bergshotellet på Instagram

Fjällvägen gästar Bergshotellet på Instagram

11 juni, 2015

Nästa vecka tar Fjällvägen över stafettpinnen på Bergshotellet på Instagram. Fjällvägen fick en inbjudan att berätta sin historia och relation med Bergshotellet. Bergshotellet i Järvsö finns på Instagram sedan januari 2015. Syftet är givetvis att skapa intresse för hotellet via snygga bilder. Folk ska hitta inspiration för att boka boende och besöka hotellet. Porträtt, aktiviteter i byn och bilder på hur hotellet växer fram på olika sätt är därför i fokus. Målgruppen är folk i byn och inte minst potentiella kunder i hela Sverige som aktiva barnfamiljer och aktiva äldre personer med förkärlek för fina viner och mat.

Just nu kör Bergshotellet en instagramstafett där en person med relation till Bergshotellet är ansvarig varje vecka. Personen delar det som händer i livet som påverkar Bergshotellets framtid. Du visar och berättar vad du gör, hur du tänker och hur du tänker kring hotellet. 

Måndag den 15 juni tar alltså Fjällvägen över stafettpinnen i form av sin projektledare. Fjällvägen, som pulsåder och livsnerv är oerhört viktig för Bergshotellets framtid. Fjällvägens kondition och dess utveckling har betydelse för all besöksnäring. Och vice versa, Bergshotellet har betydelse för Fjällvägens utveckling. Stora investeringar som hotellbyggen visar att vi måste se över och arbeta med infrastrukturens kondition och en hållbar samhällsbyggnad. Bergshotellet, som bokstavligen ligger vid Fjällvägen, visar på framtidstro. Positiva saker spiller lätt över på annat. Då pratar vi tillväxt. 

Häng med Fjällvägen nästa vecka på Bergshotellets Instagram. Check it out! 

Blicken mot ett stråk

Blicken mot en livsnerv

 

Kommentarsfält stängd.