Fjällvägen digitalt och medialt

Fjällvägen digitalt och medialt

20 mars, 2013

Tillsammans med företagen Svart Pist Publishing och Internetform, som  verkar längs Fjällvägen, i Ljusdal respektive Bollnäs, har vi producerat, skapat och format Fjällvägens ansikte utåt. Vår facebooksida, www.facebook.com/fjellvagen, hade efter bara några timmar 150 tummen upp. Idag över 200! Sådant gillar vi. Fråga, kommentera och följ oss på våra vidare äventyr. Fjällvägen är en angelägenhet för många. En broschyr har sett dagens ljus, en broschyr som ska uppdateras några gånger om året. Broschyren finns att ladda ned via hemsidan eller att få direkt i handen via någon av projektaktörerna. Eller ta och kontakta projektledare Vibeke Sjögren.

Vårt nya nyhetsbrev är ytterligare en del av Fjällvägens ansikte och ska komma en gång per månad. Har du idéer och förslag, frågor eller drömmar att dela med dig av till Fjällvägens aktörer så låt dem få luft och vingar. Dela med dig och inspirera andra så som jag hoppas du ska bli inspirerad. Inspirerad till att möjligheter finns och drömmar kan förverkligas, om vi samverkar. Bra infrastruktur kräver bra kommunikationer. Vi behöver många bra verktyg för bra kommunikationer. Hur vi arbetar digitalt och medialt med Fjällvägen är några verktyg på den vägen. Vi behöver bygga många mänskliga broar för att utveckla kommunikationen. 

Här, on line, kan du följa process- och utvecklingsarbetet via bloggen. Ett verktyg och brobyggande!

VAD KAN JAG HITTA HÄR?

På webbplatsen finns all information om projektet samlat och kopplingar till de sociala medier projektet är aktiva i. Hit kan ni hänvisa andra som är intresserade av arbetet.

Här hittar du:

  • Information om projektets alla delar
  • Grafisk manual, Logotype, broschyr, banners osv (se Press)
  • Bloggen med fortlöpande info om projektets arbete
  • Kontaktuppgifter
  • Kopplingar till sociala medier, vilka kanaler vi är med i

BANNERS

På sidan ”Press” finns ett antal banners som kommunerna m fl kan använda på sina webbplatser. Vi har gjort flera varianter där kartan visar olika områden. Det finns även med så kallad HTML-kod som ex webbansvarig på kommunen kommer att ha lite glädje av att använda.

Väl mött, både digitalt och medialt längs Fjällvägen!

Skriv kommentar

Du måste vara inloggad för att kommentera.