Från mörker till ljus

Från mörker till ljus

12 november, 2015

Fjällvägensamarbetet fortsätter. Om det har jag berättat. Det krävs tålamod, kunskap, uthållighet och insikt för att inse att Fjällvägen bara är i början av sin fulla potential att utvecklas till något riktigt bra. Samarbetet kommer tills vidare att samordnas via Bollnäs kommun och undertecknad fungerar som samordnare på ungefär 20%. Detta medför att jag inte går att nå varje dag, men vid brådskande ärenden finns en klippa vid namn Tony Stark på Samhällsbyggnadskontoret i Bollnäs som ni kan vända er till. Eller till någon av de andra personerna i samverkansgruppen, se sidan Kontakt. 

Novembermörkret sänker sig, kylan kommer och i de nordvästliga delarna av Fjällvägen har snön kommit och snökanonerna går. Med snön kommer även ljuset och Fjällvägens framtid kanske inte är kristallklar men samstämmigheten, om nödvändigheten att arbeta vidare för att gemensamt utveckla och förbättra den, är klar och tydlig. Vi kör på. Tillsammans!

Här Minnesanteckningar Fjällvägens samverkansgrupp för partnerskap 2015-11-04 kan du läsa dokumentationen från samverkansgruppens möte i Bollnäs den 4 november. 

Var rädda om er där ute!

Novembermorgon

Novembermorgon

 

Också novembermorgon

Också novembermorgon

 

Kommentarsfält stängd.