Att flytta framtiden till nuet!

Att flytta framtiden till nuet!

28 januari, 2014

Att planera är att flytta framtiden till nuet för att kunna påverka den. Det vill vi göra. Det måste vi göra. Vi bygger inga luftslott utan vill verkligen förändra till det bättre. Både för oss som lever och verkar längs Fjällvägenstråket men också för andra människor och verksamheter inom och utanför vårt land. Vi behöver varandra. Vi behöver se till helheter mer och samverka ännu bättre. Nu går vi in i det sista projektåret och ska sätta våra planer i verket samt flytta framtiden till nuet för framtidens skull.

Någon har beskrivit att taktik är konsten att vinna ett slag, strategi är konsten att vinna ett krig. Nu är inte Fjällvägen ute på en krigsarena men på en arena där många vill vara med och dela på kakan. Och det kan vi om vi vågar se till helheter, att alla människor har ett värde och att vi vågar prioritera lite annorlunda ibland. Att koordinera satsningar och verksamheter bättre. Alla vill ha utveckling men många vill inte ha förändring och för att citera den gode Albert ” Vi kan inte lösa problem genom att tänka på samma sätt som vi gjorde när vi skapade dem.”

Alltså, hands on, och Fjällvägen, ja, hela Norrlands inland, behöver alla röster och krafter de kan få. Tillsammans är vi både starkare och klokare. Join the tour! Häng med på resan längs Fjällvägen. Kontakta mig. Dina synpunkter och idéer är värdefulla. Liksom ditt engagemang.

Följ oss här på hemsidan/bloggen, på facebook, på instagram och på MyNewsDesk och prata med oss där eller i verkliga livet. Välkommen med på resan!

Vi bygger inga luftslott!

Vi bygger inga luftslott!

Skriv kommentar

Du måste vara inloggad för att kommentera.